Zomerfestivals en de laatste optredens van de theatertour

Speciaal voor Theaterfestival Boulevard en Festival Spoffin heeft Lilian met haar team een festivalshow gemaakt van haar muzikale voorstelling Lust Guns & Dust. Op theaterfestival Boulevard in Den Bosch staat Lilian met een kleine band bezetting zes avonden in een eigen tent. Ze is zeker drie keer op een avond te zien dus er is altijd een geschikte tijd om te komen kijken. De voorstelling is van 1 tot en met 6 augustus te zien in Den Bosch. Laat je meenemen naar de zinderende stofvlakten, duistere saloons en meedogenloze vuurgevechten op leven en dood.
Flyer zomertour
Daarnaast speelt Lilian met haar band nog op in Bladel, Nijmegen, Eindhoven en Utrecht. De laatste twee shows van haar theatertour zijn in Utrecht in theater Kikker en in Roden in theater de Winsinghhof.
lastshow