Lilian in de DWDD en in de single hitlijst van iTunes!

Er is zoveel aandacht voor de nieuwe single I walk the line sinds de release!
In de tv uitzending van DWDD werd een stukje van de videoclip getoond en werd Lilian gevraagd om haar ‘guilty pleasure’ te spelen, samen met Bo Saris. Lilian’s keuze was ‘Take my breath away’ van Berlin (nr uit de film Top Gun). Haar versie is hier terug te zien van de uitzending van afgelopen woensdag 23 april.
dwdd
Ook op diezelfde dag draaide Radio 1 haar versie van I walk the line en was zij live te horen in een telefonisch interview in het programma NOS – Radio 1 Journaal bij Radio 1.
Donderdag stond er een artikel in het AD en was Lilian in een telefonisch interview te horen bij de uitzending van Gijs Staverman op Radio 2. Gijs rondde het interview af met de slotzin als Lilian’s volgende album zo gaat klinken als dit dan komt het zeker goed!
Donderdagavond 24 april was Lilian een uur lang van 22.30-23.30 live te horen in de uitzending van Mijke van Wijk op Radio 6. En als klap op de vuurpijl draaide Radio 3FM haar versie van I walk the line!

Lindanieuws.nl postte op 30 april een mooi bericht. Dit is hier terug te lezen.

I walk the line is binnengekomen deze week als alarmschijf in de Nederlandse Top 40 en staat in de single hitlijst van iTunes.
iTunes