Teaser video en een optreden tijdens de opening van de tentoonstelling HAAR in het Centraal Museum!

Het is bijna zover dat we weer live gaan spelen en we zijn volop bezig met de voorbereidingen.
Klik hier om een kijkje te nemen naar onze TEASER VIDEO.
Samen met Lucas Dols (basgitaar), Erik Rutjes (gitaar) en Viktor van Woudenberg (drums) nodig ik je graag uit op één van onze optredens! We gaan op 12 maart van start in Parkstad Theaters Limburg in Heerlen. Wil je daar bij zijn, reserveer dan een ticket door op deze link te klikken. Kaarten voor andere shows kan je bestellen via de link op mijn website.

Vrijdag 19 februari doe ik in een kleine bezetting een kort optreden tijdens de opening van “HAAR! Menselijk haar in mode en kunst” in het Centraal Museum. Met mijn fascinatie voor ‘hairdo’s’ voel ik mij bijzonder vereerd om tijdens deze opening in de Nicolaikerk te spelen. Helaas is deze opening op uitnodiging en dus niet voor iedereen toegankelijk.

A bientôt! Ik zie je graag bij een live show!
X Lilian

De teaser video is gemaakt door Olivier Terpstra met daarin oa beeldmateriaal verwerkt van Bram Heynen.

TEASER LILIAN HAK from Studio – Lilian Hak on Vimeo.