Release van LHISPR nu te beluisteren op oa Spotify!

LHISPR is een nieuwe muzikale formatie bestaande uit Lilian Hak, Ivo Schmetz en Peter Rutten.
Deze samenwerking is ontstaan naar aanleiding van een telefoongesprek in 2017. Ik zocht een stel frisse oren voor een aantal van mijn tracks en belde Ivo die ik nog uit een ver muzikaal verleden kende. Van het een kwam het ander en in Peters studio in de OT301 ontstond een muzikale klik.

Onze verschillende achtergronden en ervaring heeft na een aantal maanden studiotijd geresulteerd in een eerste EP met 2 tracks waarop het veelzijdige spectrum van LHISPR voor het eerst gestalte krijgt. In de track ‘Déjà Vu’ hoor je de kant waarin electronica en de vocals van Lilian worden gecombineerd tot een heuse song. In ‘Hypnotic’ hoor je de instrumentale electronische kant die de abstractere laag van hun muziek belicht. Deze twee gezichten zijn wezenlijk onderdeel van de identiteit van LHISPR waarin electronica, beats, ambient, vocalen en beeldend experiment worden gecombineerd tot een eclectisch doch samenhangend geheel.
De muziek is gemixt door Martijn Groeneveld (Mailmen).

Twee tracks zijn nu te beluisteren op oa Spotify, Tidal, Apple Music, Beatport en Soundcloud.
Luister hier naar de tracks van LHISPR op Spotify

Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram

Bekijk hier de videoclip van Hypnotic gemaakt door Ivo Schmetz.